vineri, 19 aprilie, 2024

Un vasluian s-a aruncat in gol de la fereastra unui spital din Iasi. Era internat de cateva zile

Distribuie:

Publicat:

Incident socant petrecut la un spital din Iasi. Un barbat in varsta de 43 de ani din Vaslui s-a aruncat in gol de la etajul cinci. Aseara un apel la numarul unic de urgente 112 avea sa anunte ca un pacient de la Institutul de Boli Cardiovasculare s-a aruncat pe geam.

Imediat la fata locului a intervenit un echipaj de la Ambulanta, care a gasit un barbat in stop cardio-respirator. Medicii de la Institut incepusera deja manevrele de resuscitare, iar echipajul de la Ambulanta a continuat, insa fara rezultat. Dupa cateva zeci de minute au fost nevoiti sa declare decesul.

Ulterior, la fata locului au ajuns si politistii care au deschis o ancheta. Pana in acest moment toate indiciile duc catre o sinucidere. Trupul neinsufletit al lui Constantin C. a fost transportat la Institutul de Medicina Legala (IML) Iasi pentru necropsie. Impactul cu solul a fost unul extrem de violent, iar leziunile pe care le-a suferit barbatul au fost incompatibile cu viata. In acest caz oamenii legii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta si fac cercetari pentru stabilirea intregii situatii de fapt, conform reporterilor de la Cotidianul BUNA ZIUA IASI.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img