vineri, 19 aprilie, 2024

Un vasluian si-a lovit prietenul cu barosul in cap, pentru ca nu a vrut sa-i dea iubita cu imprumut

Distribuie:

Publicat:

 

Un tanar in varsta de 19 ani a fost lovit in cap cu un baros chiar de prietenul sau, dupa ce a refuzat categoric sa-i imprumute acestuia iubita pentru o noapte. Surprins de oferta de necrezut pe care i-a facut-o chiar prietenul sau, tanarul s-a ridicat si a decis sa plece din incaperea in care se aflau, moment in care prietenul sau, l-a lovit din spate, in cap, cazand lat la pamant.

 

O ambulanta din cadrul SAJ Vaslui s-a prezentat la fata locului si l-a transportat pe tanar la Spitalul de Urgenta Vaslui, acolo unde medicii vasluieni au solicitat transferul de urgenta la o unitate medicala din Iasi.

 

Desi acesta se simte mai bine, in prezent are un cheag de sange la cap, care daca nu se va retrage, va impune o operatie de urgenta. Agresorul, care a incercat sa fuga, a fost prins si prezentat judecatorilor Tribunalului Vaslui, care au admis propunerea de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor.

Potrivit unor surse neoficiale, agresorul este ruda cu cei trei tineri arestati de curand, pentru ca au violat o femeie si au lasat-o sa moara pe camp.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img