marți, 19 martie, 2024

Un vasluian si-a pierdut viata inecandu-se intr-un lac din Anglia, iar familia nu are bani sa il aduca acasa

Distribuie:

Publicat:

Justina Georgiana, o tanara cu suflet mare din zona Barlad, binecunoscuta pentru acțiunile sale civice si umanitare in urma carora a adus mii de zambete pe buzele celor incercati de viata, lanseaza in seara zilei de joi, 22 iulie, un apel pe reteaua de socializare . Aceasta roaga internautii sa fie solidari cu familia unui tanar cu posibilitati limitate, inecat intr-un lac din Anglia. Vezi in continuare mesajul Justinei :

“Bună seara, dragilor,

În urmă cu doar câteva zile, un tânăr din comuna Perieni, județul Vaslui, și-a pierdut viața, înecându-se într-un lac din Anglia.

Părinții lui își duc traiul foarte, foarte greu, iar aceasta nenorocire le-a adus prea multă suferința, încât, dragii de ei, nu știu cum și de unde să se mai împrumute de bănuți pentru a face posibilă repatrierea fiului lor.

Pentru că este foarte bine cunoscut faptul că o repatriere este atât foarte dureroasă, cât și extrem de costisitoare, eu, vă rog din toată inima să ne unim forțele, să punem umăr la umăr, inima la inimă, și din resursele de care dispunem, fie ele mai generoase sau mai limitate, să facem o donație cât de mică și să ajutam părinții aceștia să își mai vadă feciorul pentru ultima dată.

Vă las aici datele de contact și numerele de cont ale persoanei de contact (fratele băiatului):

SUCURSALA BARLAD OTP BANK ROMÂNIA

Cod. BIC: OTPVROBU

Azamfirei Viorel

RO22OTPV430001336964RO01 RON

RO760TPV430001336964EU01 EUR

RO620TPV430001336964GB01 GBP

Număr de telefon: 0771 450 284

Cred în voi, cred în umanitate și știu că împreună putem îndeplini dorința arzătoare a celor doi părinți îndurerați.

Să aveți o seara liniștită și binecuvântată!

Cu respect,

Justina “ se arata in mesajul tinerei de pe reteaua de socializare

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img