News Flash:

Una dintre femeile ministru RUPE TACEREA: Ce se discuta in Guvern despre paza SPP si de ce a cerut Viorica Dancila sa fie protejata

10 Ianuarie 2019
528 Vizualizari | 0 Comentarii
spp

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, spune că nu vrea să beneficieze de paza și protecția ofițerilor SPP, precizând că nu are de ce să îi fie frică pentru că este un ministru al oamenilor şi al României. Pintea a subliniat că premierul Viorica Dăncilă este îndreptăţită să aibă un ofiţer SPP.

“Pot să vă spun doar că niciodată în cadrul Guvernului nu s-a pus problema folosirii unui ofiţer SPP de către un ministru în grup. Adică, fiecare a avut o opţiune în ce priveşte folosirea unui ofiţer, marea majoritate a miniştrilor a optat să nu aibă pază, eu la fel”, a spus, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, la Realitatea TV.

De asemenea, ministrul Sănătăţii mai declară că premierul Viorica Dăncilă este îndreptăţită să beneficieze de protecţia SPP.

“Doamna premier categoric este îndreptăţită în această perioadă să aibă un ofiţer pentru că este preşedinta Consiliului Uniunii Europene, dar este opţiunea fiecărui ministru. Nu a fost o decizie discutată în cadrul Guvernului, nu ni s-a impus să avem sau nu. Opţiunea mea este că nu, nu am considerat necesar pentru că sunt un ministru al oamenilor, al României. Nu cred că am motive să-mi fie frică”, a mai adăugat Pintea.

Premierul Viorica Dăncilă beneficiază de paza și protecția ofițerilor SPP, potrivit unor surse oficiale. La începutul mandatului, ea a renunțat la serviciile oferite de SPP, în contextul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat în mod repetat pe şeful serviciului că se implică în politică.

Și miniştrii din Cabinetul său au renunţat la protecţia Serviciului de Protecţie şi Pază, în contextul acuzaţiilor liderului PSD Liviu Dragnea la adresa şefului SPP, Lucian Pahonţu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1372 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025434 (s)