joi, 25 aprilie, 2024

UNDE POȚI SA DUCI COPIII DE 1 IUNIE?

Distribuie:

Publicat:

Versurile lui Mihai Constantinescu au rămas in memoria sutelor de copii care, de 1 Iunie, fredonau alături de părinți “ o lume minunata in care poți trai”. Numai ca anii si vremurile s-au schimbat numai aceasta  data este păstrată cu sfințenie de bunici , tătici si mămici.

Declarată zi libera, 1 Iunie nu vine cu surprize din partea autoritatii locale bârlădene preocupați de alte lucruri decât sa le ofere prichindeilor amintiri frumoase. Care sunt alternativele pentru petrecerea unor ore minunate împreuna cu cei mici?

De 1 iunie conducerea si angajatii Cinematografilui Cityplex Victoria Barlad ii așteaptă cu o animatie gratuita!! Ora 9:30, in limita locurilor disponibile. De la ora 10, in aceeași locație ,în sala mică ,trupa Marionnette Show, îi așteaptă la un spectacol cu păpuși si animatie cu muzica, dansuri, jocuri, baloane modelate, masina baloane de sapun si face painting!

Actorii vor interpreta spectacolul „Mica Sirenă” iar fiecare copil va primi la final un balon personalizat!Singurul inconvenient ar fi ca trebuia sa va înscrieți pentru a va bucura de acest eveniment.

Dacă nu ați știut de acest lucru mai aveți la dispoziție trei alternative: o cofetărie din oras va așteaptă pregătită cu multe surprize dulci dar si Hi-Tech , in Grădina Publica va avea loc un concurs de cântat, iar in Mallul din Vaslui incepând cu orele 11:00 toţi strumfii sunt asteptati, indiferent de vârstă sa petreacă o  zi de exceptie, cu baloane, dans, muzică, şotroane si multe surprize, alături de echipaje ale Inspectoratului Județean de Politie, Inspectoratului de Situații de Urgenta si Jandarmerie care vor face aceasta zi una memorabila.

Pompieri, jandarmi, criminaliştii sau poliţiştii rutieri, vor fi cu toţii la dispoziţia puștilor  şi vor oferi către aceştia informaţii despre arme, muniţie sau alte echipamente de intervenţie. Maşina şi barca pentru scafandri, maşina de criminalistică sau maşina de pompieri sunt cateva din echipamentele de intervenţie ce vor fi expuse in parcarea Mall-ului.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img