vineri, 26 aprilie, 2024

Unde s-au refugiat Dragos Bucur si Dana Nalbaru! Au spus adio Capitalei: ”Zici ca e taran de-al nostru!”

Distribuie:

Publicat:

Dragos Bucur si sotia lui, Dana Nalbaru, locuiesc intr-o casa ecologica, cu super dotari, alaturi de cei doi copii ai lor. Cele doua vedete s-au mutat in urma cu sase ani intr-o localitate de la periferiaCapitalei, intr-o casa ecologica.

Cladirea este estimata la 300.000 de euro, fiind amplasata pe un teren de 1000 de mp, langa padure si la cinci minute de mers pe jos pana la lac.

Dragos a dezvaluit ca a folosit, pentru ridicarea casei, foarte solida, de altfel, panouri umplute cu spuma poliuretanica sub presiune, un material dens care termoizoleaza foarte bine.

Casa are un etaj si este mai mult lata decat inalta, iar la nivelul superior se afla dormitoarele prevazute cu un perete din sticla.

La parter, livingul si bucataria, iar la etaj, intr-una dintre camere, sotii Bucur au amenajat o mica sala de sport.

Dragos si Dana au aranjat si gradina interioara, au pietruit aleea principala, au pus gazon si au plantat copaci si flori.

“Sunt oameni extraordinari, n-am ce sa spun despre ei. Sunt saritori, calzi, oameni de toata isprava. Ne intelegem si suntem apropiati, doar suntem vecini. Ne vizitam”, a saus vecina Danei Nalbaru.

“E un baiat nemaipomenit. E simpatic si sociabil. Da’ ce vorbesc eu, domnule: e baiat de la tara, cum zicem noi. Zici ca e taran de-al nostru! Nu ai treaba cu el. Nici cu el, nici cu sotia, cantareata”, a declarat patronul magazinului din sat, potrivit respectsiprietenie.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img