News Flash:

Unde sunt parlamentarii huseni? Ii vedem doar in campanie?

27 Ianuarie 2015
9248 Vizualizari | 12 Comentarii
Fapt dovedit prin adunarile publice, politicienii huseni sunt vazuti in public doar in campaniile electorale. Asa se face ca la festivitatea de 24 ianuarie, la ceremonia de depunere de coroane nu a fost prezent niciunul dintre cei alesi pentru un mandat in Parlamentul Romaniei.

Nici senatorul Dan Marian(PNL), senatorul Nelu Tataru(PNL) sau chiar deputatul Toader Dima(PSD) nu au binevoit sa isi faca aparitia sambata, la ora 09:00 in parcul Cuza Voda din Husi.

Daca cei doi, Dan Marian si Toader Dima au mai fost vazuti la astfel de adunari organizate de primaria Husi, senatorul Nelu Tataru e mai cu mot, acesta nu a participat la niciun eveniment alaturi de noii sai colegi de alianta. Surse ale cotidianului vorbesc despre faptul ca acestuia ii este rusine cu dumnealor. Aceleasi surse vorbesc despre gandurile ascunse ale senatorului medic si despre politica pe care acesta o face in Spitalul Municipal Husi.

Senatorul liberal Nelu Tataru a fost ales la sfarsitul anului 2012 pe listele USL, acesta fiind ales de un numar enorm de persoane. Intre timp, relatia conjugala dintre PSD si PNL s-a stins, iar senatorul s-a infratit cu dusmanul sau de moarte din campania electorala, in speta Dan Marian. Au trecut 3 ani de cand acest nou personaj politic husean, mergea prin toate comunele arondate municipiului Husi si promitea multimii marea cu sarea. Insa acesta nu a reusit sa faca absolut nimic. Daca in comuna Ghermanesti a promis alaturi de cei din PSD ca vor reface spitalul, acest lucru nici macar nu a fost discutat, de ce? Simplu, personajul Tataru este mult mai interesat sa stea in spitalul Husi si sa opereze decat sa mearga la Bucuresti in Parlament unde ii este locul si sa rezolve lucruri, ca mai apoi sa vina cu solutiile promise in campania electorala.

Asa se face ca pana in prezent, acest parlamentar numit Nelu Tataru, a incasat undeva la peste 10.000 de lei lunar, pentru transport, salariu si pentru diferite decontari, pentru a face nimic.

Noul vis al parlamentarului Nelu TATARU este sa devina primar si sa puna mana pe conducerea Spitalului Municipal “Dimitrie Castroian”; cel din urma lucru a devenit o obsesie pentru stimabilul politician.

Pana in acest moment, senatorul husean a avut 17 Initiative legislative; 26 declaratii politice; 42 de intrebari; 15 interpelari; 1 interpelare adresata primului ministru; 30 de luari de cuvant in plen si o motiune.

Un lucru cel putin bizar este faptul ca desi este medic, si nu unul oarecare, fiind cel mai bun medic chirurg din municipiul Husi si poate nu numai, acesta nu face parte dintr-o comisie din parlament care sa faca referire la vocatia dansului. Acesta este in comisia pentru drepturile omului, culte si minoritati.

In concluzie, in peste cei trei ani din mandatul sau, acesta a incasat cateva miliarde de lei vechi si a stat in spital. Dorim sa ii atragem atentia acestui politician ca a fost votat in 2012, atat de oamenii bolnavi, cat si de cei sanatosi.

adunarile publice politicienii huseni nelu tataru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (12)

Vranceanu  | #1388
Atat ! sa nu uitati sa spuneti de apartamentul ANL pe care la avut sau despre relatile pe care le are cu fetele.
Asa a fost ales acest individ. Odata cu turma
Anonim  | #1389
PUfutele ce a facut? un rahat a facut si ala.. IAr de mosneagul ala de Dima ce sa mai vorbim. Isi bat joc de noi,bravo lor ca le merge;)
Maricel  | #1390
Ala care ai scris materialul.. sa te ajute Dumnezeu sa nu te imbolnavezi ca ai sa cazi in manutele lui. Si e de rau
Un om  | #1391
De ce nu se propune ca fiecare politician care nu a facut nimic sa nu primeasca nici un BAN? Sa vedem atunci daca isi mai permit sa faca asa. rusine !
psd  | #1392
sa cautati despre femeia deschisa si avea cancer.. Acolo sa vedeti frumusete de articol.
Mitica  | #1393
Un medic de nota 10+,in schimb o lepra de "politician"
112  | #1394
Mai este senator asta? Ca eu nu l-am vazut niciodata ... Du te ma acasa si te odihneste
kristl  | #1395
Asta este un atac al ciumei rosii ? ia sa im spui si cate interpelari a avut marean in doua mandate ! astept raspuns !
Maria  | #1396
Cine-i mincinos mic acolo? Cum sta treaba domnule senator? Facem si noi pentru Husi?
Anonim  | #1398
Asta i politician? Cine te a votat mai? astia pe care ia:operat"tu nebunule:>
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1380 (s) | 23 queries | Mysql time :0.037057 (s)