News Flash:

Unele dintre cele mai mari companii de pe Wall Street au fost amendate cu 1,8 miliarde de dolari

29 Septembrie 2022
205 Vizualizari | 0 Comentarii
media 162229588005901700

Unele dintre cele mai mari companii de pe Wall Street au fost amendate cu un total de 1,8 miliarde de dolari de către organismele de supraveghere financiară din SUA, după ce angajații au discutat despre tranzacții și tranzacții pe dispozitivele și aplicațiile lor personale, scrie BBC.

Barclays, UBS și Goldman Sachs se numără printre cele 16 firme menționate de autoritățile de reglementare.

Investigația este un caz de referință pentru Securities and Exchange Commission (SEC) și Commodity Futures Trading Commission (CFTC), potrivit Mediafax.

În declarații separate SEC a anunțat amenzi în valoare totală de 1,1 miliarde de dolari, în timp ce Commodity Futures Trading Commission a declarat că a impus sancțiuni în valoare de 710 milioane de dolari.

"Finanțele, în cele din urmă, depind de încredere. Prin faptul că nu și-au onorat obligațiile de păstrare a registrelor și a evidențelor contabile, participanții pe piață pe care i-am amendat astăzi nu au reușit să mențină această încredere", a declarat președintele SEC, Gary Gensler.

Din ianuarie 2018 până în septembrie 2021, lucrătorii au comunicat despre chestiuni de afaceri cu colegii, clienții și alți consilieri terți folosind aplicații de pe dispozitivele lor personale, cum ar fi mesajele text și WhatsApp, au declarat autoritățile de reglementare.

Continuarea pe stiripesurse.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 34 queries | Mysql time :0.056681 (s)