luni, 18 martie, 2024

UniCredit si Banca Industriala si Comerciala a Chinei au semnat un acord comercial

Distribuie:

Publicat:

 

UniCredit şi Banca Industrială şi Comercială a Chinei (ICBC) au anunţat joi semnarea unui Memorandum (MoU) pentru creşterea cooperării în afaceri şi ofertei de soluţii pentru clienţi în domeniile Global Transaction Banking (GTB), Pieţe de capital, Finanţare, Pieţe globale, M&A şi consultanţă financiară.

 

Potrivit unui comunicat remis joi AGERPRES, obiectivul prezentului Memorandum este de a contribui la stabilirea şi dezvoltarea unei relaţii de cooperare neexclusivă, amiabilă, pe termen lung între cele două bănci, pentru a promova oportunităţile de afaceri între China, Italia, Germania, Austria şi regiunea CEE. De asemenea, obiectivul Memorandumului este de a intensifica cooperarea între companiile din aceste ţări în ceea ce priveşte comerţul, investiţiile, contractarea de proiecte transcontinentale, finanţarea transfrontalieră de fuziuni şi achiziţii, servicii de finanţare, pieţe de capital, precum şi în alte domenii.

Totodată, acordul urmăreşte să stabilească o cooperare eficientă în ceea ce priveşte investiţiile comerciale şi contractarea proiectelor transcontinentale, precum şi susţinerea respectivilor clienţi companii în activităţile lor internaţionale şi în explorarea de noi oportunităţi de afaceri şi investiţii pe pieţele lor şi în Europa, în particular Europa Centrală şi de Est, Italia, Germania şi Austria.

ICBC a fost înfiinţată la 1 ianuarie 1984 şi a fost restructurată integral într-o societate pe acţiuni pe 28 octombrie 2005. Pe data de 27 octombrie 2006, ICBC a fost listată cu succes atât pe bursa din Shanghai, cât şi pe bursa din Hong Kong.

UniCredit este o bancă comercială pan-europeană, cu un sistem complet de bancă corporate şi de investiţii, oferind bazei sale de clienţi în continuă creştere o reţea unică vest, central şi est-europeană. UniCredit pune la dispoziţia clienţilor expertiză locală şi internaţională, oferindu-le acces la produse şi servicii de top în 13 pieţe principale printr-o reţea bancară europeană: Italia, Germania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, România, Rusia, Serbia, Slovacia şi Slovenia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img