News Flash:

Unitati de invatamant din Husi in atentia ISJ Vaslui

3 Februarie 2016
3377 Vizualizari | 1 Comentarii
Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vaslui au decis cateva obiective pentru trei unitati de invatamant din orasul nostru.

In sedinta de luna trecuta, pentru Colegiul National “Cuza Voda”, inspectorii au aprobat constituirea a sapte clase a IX-a in anul scolar 2016-2017.

Tot atunci a fost discutata cererea de transfer a unei eleve de clasa a III-a de la Scoala Gimnaziala “Mihail Sadoveanu” la Scoala Gimnaziala “Anastasie Panu”, document ce va fi solutionat de unitatile scolare dupa cum se arata in hotararea ISJ Vaslui.

De asemenea, tot ei au aprobat promovarea unor salariati in gradul profesional imediat superior. Este vorba despre Colegiul Agricol “Dimitrie Cantemir”, unde doi fochisti care in prezent au gradul profesional II, respectiv III, a fost propusi la treptele profesionale I, respectiv II.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Lacramioara  | #4256
Buna ziua, ar trebui sa investigati de ce tot ne transferam copii de clasaa III-a de la Scoala Gimnaziala “Mihail Sadoveanu” la Scoala Gimnaziala “Anastasie Panu”. Este al 5-lea elev care se transfera. Sunt mai multe cereri de transfer nesolutionate intrucat nu s-a solutionat schibmarea invatatoarei. Actuala invatatoare este intrata cu pile si sustinuta de Inspectoratul Scolar Vaslui. Lupta pentru schimbarea invatatoarei a fost in zadar desi nu se ridica la nivelul scolii.
Adauga comentariu

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1072 (s) | 34 queries | Mysql time :0.046439 (s)