joi, 28 martie, 2024

Universitatea Craiova învinge pe FC Argeș și rămâne în cursa pentru locul doi

Distribuie:

Publicat:

Universitatea Craiova a învins fără drept de apel, scor 0-4 (0-1), pe FC Argeș, în deplasare, într-un meci jucat luni, în cadrul etapei a 6-a din play-off-ul Ligii 1. Oltenii sunt acum la un punct de FCSB, cel puțin pentru câteva ore, până la deznodământul partidei Farul Constanța – FCSB.

Elevii lui Laurențiu Reghecampf veneau după înfrângerea din manșa tur a semifinalei Cupei României, când au fost învinși cu 2-1, în deplasare, de Sepsi Sfântu Gheorghe și își doreau un succes de moral.

Universitatea Craiova a obținut al patra victorie consecutivă în play-off, după cele acontate cu FCSB (2-0), CFR Cluj (3-2) și Farul Constanța (3-0).

În meciul de luni seara, oltenii au făcut spectacol, demonstrând superioritatea lotului de jucători.

Oaspeții au marcat prima dată în minutul 22, prin Crețu, care a pătruns excelent și a înscris cu o execuție la firul ierbii, pe colțul lung.

Gazdele au ratat apoi prin Cristi Dumitru, al cărui șut din întoarcere a trecut pe lângă poartă.

Markovic a irosit prima ocazie a reprizei secunde cu un șut pe lângă poartă, de la 30 de metri, găsind însă ținta câteva minute mai târziu, pentru 0-2 (min. 55), valorificând pasa în fața porții, venită de la Ivan.

Crețu a făcut dubla, pentru 0-3, cu un șut sub bară, din marginea careului (min. 62), tot după pasa lui Ivan

După pasele decisive de la golurile doi și trei, Andrei Ivan a închis tabela, cu o execuție frumoasă de la 16 metri, lateral stânga, în vinclul porții lui Croitoru (0-4, min. 70).

Universitatea Craiova face 42 de puncte și se apropie la un singur punct de FCSB, care joacă tot luni seara, în deplasare la Farul Constanța.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img