News Flash:

UNPR vrea impozitarea marilor averi si programul "primul loc de munca"

29 Iunie 2015
1376 Vizualizari | 0 Comentarii
Premierul interimar Gabriel Oprea a vorbit, duminica seara, despre partidul pe care il conduce si initiativele sale legislative, printre care scaderea varstei de vot la 16 ani si taxarea marilor averi.

"Suntem inscrisi la tribunal cu 358.000 de membri. Suntem al doilea cel mai mare partid din Romania dupa PSD", a declarat Gabriel Oprea, la o emisiune de la B1 TV.

Oprea a precizat ca printre proiectele de lege sustinute de UNPR se numara scaderea varstei de vot de la 18 la 16 ani si taxarea marilor averi in urmatorii patru-cinci ani, masura care ar putea aduce la bugetul de stat trei-patru miliarde de euro.

De asemenea, UNPR isi doreste crearea programului "primul loc de munca", prin care Guvernul ar trebui sa sprijine companiile care angajeaza tineri cu varste cuprinse intre 16 si 29 de ani, platind o parte din salariul pe care il primesc acestia.

In ceea ce priveste alegerile locale din 2016, presedintele UNPR a subliniat ca "daca avem un acord cu PSD, ei vor sprijini alesii nostri si noi pe ai lor. Daca nu, suntem in competitie".

Oprea a mai dezvaluit ca principalele prioritati ale formatiunii sale politice sunt infiintarea de organizatii UNPR in toate localitatile din tara pana la 1 septembrie 2015 si inregistrarea a un milion de membri in partid pana la 1 noiembrie 2016.

unpr
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0813 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032619 (s)