joi, 18 aprilie, 2024

Untold 2017: Cum se va intra la festival si care este sistemul de plata

Distribuie:

Publicat:

In 2017 toti cei care si-au cumparat bilete online la cel mai asteptat eveniment al anului, festivalul UNTOLD, au posibilitatea sa parcurga in avans, online, o parte din procesul de check-in, castigand astfel timp la intrarea in festival.

CHECK-IN ONLINE ȘI ACCES FESTIVAL

Cei care au achizitionat un abonament sau un bilet UNTOLD online trebuie sa stie ca, in acest an, au posibilitatea de a efectua online o mare parte din procesul de check-in. Procesul de check-in online se realizeaza astfel: incepand cu data de 28.07.2017, festivalierii pot accesa pagina https://topup.in-town.ro/web si se pot inregistra cu adresa de e-mail de pe care au achizitionat abonamentele si biletele. Fanii trebuie sa completeze cu atentie datele solicitate in formular, apoi sa urmeze pasii si sa efectueze procesul de check-in pentru fiecare abonament sau bilet pe care l-au achizitionat online.

Este important sa retina ca doar persoana inregistrata in formularul de check-in va putea sa primeasca bratara de festival in baza biletului si a actului de identitate. Procesul de check-in online nu este obligatoriu, dar va salva participantilor la festival timp important si le va oferi acces la functia de alimentare online cu bani a bratarilor de festival. Daca tinerii aleg sa faca check-in-ul online, atunci cand ajung la festival tot ce trebuie sa faca este sa prezinte biletul valid si actul de identitate pentru a primi bratara.

Odata ajunsi in Parcul Central, primul si cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faca fanii festivalului este sa schimbe biletul intr-o bratara de festival la unul dintre punctele de check-in. Pentru a face acest lucru este obligatoriu sa aiba un bilet valid si un act de identitate valabil. Tinerii sub 18 ani, pe langa bilet si act de identitate, vor avea nevoie si de documentul ce atesta acordul parintilor care poate fi gasit pe https://untold.com/parentalconsent. Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid si insotit de un parinte.

Marti, 1 august si miercuri, 2 august, programul de check-in este intre orele 14:00 – 22:00 iar in perioada festivalului este intre orele 12.00-03.00 a.m. Accesul in festival se va face, in perioada 3-6 august, intre orele 12.00-06.30. Pentru detalii, fanii festivalului se pot adresa pe adresa contact•in-town.ro.

CHECK-IN IN CAMPING ȘI CAMPUS

Tinerii care si-au cumparat un bilet pentru una dintre variantele de cazare oferite de UNTOLD, trebuie sa stie ca programul de check-in in campus este incepand de joi, 03.08.2017, ora 8:00 AM cu acces non-stop iar in campingul UNTOLD, incepand de miercuri 02.08.2017, ora 18:00 cu acces non-stop.

SISTEMUL DE PLATA

Dupa procesul de check-in, fiecare participant la festival care indeplineste conditiile de check-in va primi o bratara de acces cu chip (avand sistemul de plata integrat) cu care poate achizitiona produsele si serviciile disponibile in cadrul festivalului. Daca au realizat procesul de check-in online, pot folosi functia de incarcare a banilor Top-UP accesand butonul dedicat de pe pagina web https://topup.in-town.ro/web urmand pasii indicati, incepand din 28.07.2017.

Cu bratara de festival se asigura si accesul si plata in perimetrul evenimentului. Doar cu bratara de festival (cu chip integrat) se pot achizitiona produse in interiorul festivalului, plata cu cardul bancar sau numerar direct la comerciant fiind interzisa. Bratara poate fi incarcata la unul din cele 70 de puncte de incarcare (Cash Point) din cadrul UNTOLD.

Din cele 70 de Cash Points pregatite de organizatori, o parte care vor functiona non-stop. Bratara se poate incarca cu orice suma, iar festivalierii vor putea retrage ceea ce nu au cheltuit pe toata perioada festivalului, oricand in cele patru zile, dar nu mai tarziu de finele festivalului. Festivalierii isi vor putea retrage banii de pe bratara doar pana pe 7 august 2017, ora 10.00 a.m, de la punctele Cash Points din festival.

OBIECTE INTERZISE

In perimetrul festivalului este interzisa intrarea cu urmatoarele obiecte: droguri, sticle, biberoane, lasere, genti, spray-uri, cutite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mancare si bauturi, animale, umbrele (in caz de ploaie se recomanda folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, sau orice tip de obiecte care ii pot rani pe alti participanti.

Este permis accesul cu: poseta/borseta (dimensiunea maxima permisa 21cm x 29cm) aparate de fotografiat compacte, brichete, camere GoPro, baterii externe, medicamente, insulina, picaturi uz medicinal, spray inhalator pentru astm. Orice astfel de produse sunt premise doar daca sunt insotite de scrisoare medicala sau orice alt document inlocuitor acesteia si cu maxim o doza zilnica. Pentru intreaga lista de obiecte permise si interzise in perimetrul festivalului, participantii pot consulta regulamentul de pe site-ul untold.com.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img