joi, 18 aprilie, 2024

Unul din oamenii care au stat alaturi fostului presedinte american a incetat din viata. Iata unde si-a trait ultimele zile din viata – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Edward Nixon a murit. Era fratele fostului presedinte americanRichard Nixon

Unul din oamenii care au stat alaturi fostului presedinte american (al 37lea) Richard Nixon, a incetat din viata in urma cu cateva ore.

Edward Nixon a murit la varsta de 88 de ani. Era cel mai mic frate al fostului presedinte american, Richard Nixon. El a fost cel care, dupa moartea lui Richard Nixon, s-a luptat sa apere mostenirea lasata de cel de-al 37lea presedinte pe care Statele Unite ale Americii l-a avut.

Vestea mortii lui Edward Nixon a fost facuta oficial de catre conducerea Fundatiei Richard Nixon. Edward Nixon a murit la onorabila varsta de 88 de ani. Ultimele zile din viata si le-a trait in cadrul unui azi de batrani din Bothell, Washington.

Fratele mic al lui Richard era un geolog si un veteran in marina. Acesta a lucrat cot la cot cu Richard Nixon la campaniile politicianului din anii 1968 si 1972. Este cel care l-a ajutat sa ajunga la Casa Alba, in Washington DC.

In plus, Edward Nixon a fost copresedinte al comitetului de re-alegeri Nixon in 1972. Fiicele lui Richard Nixon – Tricia Nixon Cox si Julie Nixon Eisenhower – il numeau pe Edward ‘stanca familiei noastre’ de cand Richard Nixon a murit in 1994

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img