joi, 25 aprilie, 2024

UPDATE : A fost ridicata cisterna cu soda caustica de la iesirea din Husi – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Autocisterna rasturnata in dupa-amiaza zilei de 22 martie, in apropiere de municipiul Husi, a fost ridicata sambata, 23 martie. Colonelul Gheorghe Blagoci ( ISU VASLUI) – impreuna cu Eduard-Andrei POPICA – prefectul judetului Vaslui au fost cei care au coordonat intreaga operatiune, aducand in zona o automacara, pentru a scoate autotrenul si a fluidiza traficul.

Autocisterna este inmatriculata in Republica Moldova si era condusa de un barbat de 49 de ani, cetatean moldovean.
Aceasta s-a rasturnat intr-o curba semnalizata corespunzator, pe DN 24 B km 34 + 150 m.

La operatiunea de scoatere a autovehiculului au participat echipaje ale Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta si Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui.

Stirea initiala : In urma cu putin timp,un eveniment deosebit de grav s-a petrecut la iesirea din Husi , pe DE581 catre Albita . O cisterna incarcata cu soda caustica s-a rasturnat in afara spatiului carosabil .Unul dintre cei doi soferi a ramas blocat intre fiarele contorsionate ,ale cabinei capului tractor .La fata locului sunt prezenti pompierii din cadrul sectiei Husi ,care asigura masurile PSI .

 

Soferul blocat a fost scos de echipajul SMURD si transportat la spitalul municipal Husi .Acesta era constient si la prima vedere nu a suferit leziuni extrem de grave.

 

La fata locului este prezent si colonelul Blagoci, seful ISU Vaslui.

 

VOM REVENI CU DETALII

 

VIDEO AICI

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img