joi, 28 martie, 2024

UPDATE ACCIDENT CRETESTI: Placute de inmatriculare false, viteza si mult alcool

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Vasluianul responsabil de producerea accidentului din localitatea Cretesti “se cinstise” bine inainte sa se urce la volanul autoturismului. In urma testului cu aparatul alcoolscopic, rezultatul a fost de 1,15  mg/L de alcool în aerul expirat. I-au fost recoltate si probe biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In urma verificarilor efectuate, politistii rutieri huseni au constatat ca placutele de inmatriculare ce erau aplicate pe autovehicul nu corespund, iar viteza cu care gonea era peste 120 km/h.

Fata de conducatorul auto au inceput cercetarile pentru comiterea a doua fapte. Intr-un dosar penal este cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare, iar in celalalt pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

STIREA INITIALA : Un accident rutier grav s-a petrecut in urma cu scurt timp pe DE 581, pe raza localitatii vasluiene Cretesti. Un individ, ce se afla in stare de ebrietate, care circula intr-un autoturism marca Nissan,  pe ruta Crasna – Husi, din cauza vitezei excesive, intr-o curba, a pierdut controlul asupra directiei de mers, iesind de pe partea carosabila si rasturnandu-se in curtea unui cetatean. Din fericire, soferul s-a ales doar cu cateva policontunzii. A fost preluat de un echipaj al ambulantei si transportat Spitalul Municipal ”Dimitrie Castroian”, pentru investigatii amanuntite.

La fata locului sunt, in aceste momente, echipaje din cadrul Biroului Rutier Husi si echipaje din cadrul Politiei Rurale – Sectia 4 Husi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img