vineri, 29 martie, 2024

UPDATE! ACCIDENT GRAV! Cel putin 48 de persoane sunt ranite!Un roman a fost ranit in accidentul feroviar

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Un roman a fost ranit in accidentul feroviar produs vineri in Barcelona, acesta avand rani usoare si fiind internat intr-un spital, anunta MAE. Conform MAE, pana in prezent autoritatile locale au confirmat existenta unui cetatean roman printre victimele accidentului. Acesta se afla internat intr-o unitate spitaliceasca din Barcelona, prezentand rani usoare.

Oficiul Consular a contactat unitatea spitaliceasca pentru a obtine informatii cu privire la situatia acestuia.

Cetatenii romani afectati pot solicita asistenta consulara la urmatoarele numere de telefon ale Consulatului General al Romaniei la Barcelona – (0034) 934181535 , (0034) 934344223 sau (0034) 934340220, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center in regim de permanenta sau pe numarul de urgenta al oficiului consular: (0034) 661547853.

STIREA INITIALA:
Cel putin 48 de persoane au fost ranite, cinci dintre ele grav, intr-un accident in care a fost implicat un tren de navetisti in Barcelona,
 a informat vineri serviciul de urgenta catalan, relateaza cotidianul spaniol El Mundo.

Accidentul s-a produs in momentul in care trenul intra in gara Francia, din centrul Barcelonei.
Potrivit El Mundo, trenul plecase din localitatea San Vicente Calders (Tarragona) si s-a izbit la ora locala 07:05 de un tampon feroviar amplasat la un capat de linie din gara Francia, potrivit primelor estimari.
La locul accidentului s-au deplasat sase unitati de urgenta din cadrul Sistemului de Urgente Medicale (SEM). Serviciile de protectie civila au anuntat ca a fost activata alerta Ferrocat, planul de urgenta feroviara. Ferrocat le-a recomandat locuitorilor din Barcelona sa evite gara Francia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img