joi, 28 martie, 2024

UPDATE:Accident rutier cu persoane încarcerate la Barlad

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:O fetița in vârsta de șase ani a fost încarcerată, fiind necesară intervenția pompierilor. Soferul de 30 de ani, din Bârlad, venea dinspre Piața Mică spre Grădina Publică. La curba din zona Spitalului de Copii acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit carosabilul și a intrat în coliziune cu un stâlp, ulterior ricoșând într-un gard. In urma impactului a rezultat rănirea tatălui șoferului, acesta aflandu-se pe locul din dreapta, precum și a fetiței sale, de șase ani, aflată pe bancheta din spate. Copila a rămas încarcerată fiind necesară intervenția pompierilor. Tatăl și fiica șoferului au fost transportați la spital.Polițiștii rutieri au testat șoferul de 30 de ani, responsabil de accident, cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul respirat (aproape 1,4 la mie alcoolemie în sânge).

“În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere a unui autovehicol cu o concetrație de alcool în sânge peste limita legală”, a precizat Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Incidentul a avut loc pe B-dul Epureanu ( zona Grădina) . La fata locului s-au deplasat un echipaj de la ambulantă, poliție dar si un echipaj de la descarcerare. Este cel de al doilea accident care a avut loc sâmbăta, 17 Decembrie. Primul, in comuna Tutova s-a produs in jurul prânzului.

Revenim cu detalii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img