News Flash:

Update : bărbatul care și-a lovit părinții cu toporul a fost împușcat de polițiști in picior. Individul a fost agresiv și in ambulanta cu salvatorii

23 Noiembrie 2022
1851 Vizualizari | 0 Comentarii
ambulanta

UPDATE 2: Clipe de groaza seara trecuta in satul Protopopesti din comuna Tăcuta, acolo unde un barbat in vârsta de 33 de ani, și-a lovit ambii părinți cu toporul pana i-a lăsat inconștienți. Individul a fost agresiv cu cei de la ambulanta cât și cu cei de la Politie. Agenții ajunși la fata locului au fost nevoiți sa folosească arma din dotare pentru a-l mai calma pe agresor, acesta din urma fiind împușcat in zona piciorului .

Bărbatul a fost preluat de ambulanta pentru a fi transportat la spital. In drum spre spital bărbatul a devenit agitat si a început sa ii molesteze pe salvatori , aceștia solicitând din nou intervenția polițiștilor. Intr-un final s-a apelat la unitatea antitero din cadrul jandarmeriei pentru ca lucrurile sa nu degenereze .

 

UPDATE 1: Bărbatul agitat de 33 de ani prezintă o plagă împușcată la nivelul unei gambe, a fost preluat de ambulanta C2 cu medic. Poliția nu l-a însoțit în ambulanță. Victima a devenit din nou foarte agresivă cu echipajul care a oprit ambulanta și a solicitat prin 112 din nou Poliția. Viața lor este în pericol.!

Ambulanța TIM de la SMURD a preluat tatăl agresorului care are un traumatism craniocerebral prin lovitură de topor și este în comă profundă.

Ambulanța B2 a preluat mama agresorului care are și ea un traumatism craniocerebral prin lovitură de topor și este în comă superficială..

-----

Scena de groaza in localitatea vasluiana Protopopesti din comuna Tăcuta. Salvatorii vasluieni au primit o solicitare pentru un bărbat de 33 de ani agitat. 

Imediat la fata locului a fost trimisă o ambulanță B2. Echipajul a observat comportamentul agresiv și au evitat intrarea în locuința, solicitând poliția. 

Când a intrat în casă , poliția a descoperit mama și tatăl agresorului înjunghiați pe pat , inconștienți. 

Au fost trimise în sprijin alte două echipaje cu medic de la SMURD și SAJ. 

Între timp agresorul s-a împușcat în condiții încă neprecizate. 
Vom reveni cu detalii

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1025 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038924 (s)