marți, 19 martie, 2024

UPDATE BEREZENI: Dupa lupta cu viscolul, ISU, Frontiera si SAJ Vaslui au reusit sa izbuteasca – FOTO/VIDEO UPDATE

Distribuie:

Publicat:

Cele doua misiuni de salvare din comuna vasluiana Berezeni au echipe mixte din cadrul ISU VASLUI, SAJ VASLUI si Politia de Frontiera Vaslui. Dupa mai multe ore de lupta cu zapada, echipele medicale au preluat cele doua cazuri: femeia insarcinata, din Musata, si barbatul aflat in imposibilitate de a se deplasa, din Ranceni. Politia de Frontiera a intervenit cu 16 persoane si 4 autospeciale, iar sectia de Pompieri Husi cu un echipaj EPA (SMURD) si cu o freza, folosita drept antemergator echipelor de salvare. SAJ VASLUIsubsectia Husi a avut angrenata in actiune o ambulanta.

STIREA INITIALA:UPDATE:Gravida a fost preluata si se afla in drum spre Spitalul Municipal”Dimitrie Castroian”.

UPDATE:O femeie insarcinata in 9 luni, care prezenta contractii uterine, din localitatea vasluiana MUSATA, comuna Berezeni, a solicitat ajutor de urgenta. Spre gravida a pornit, in urma cu putin timp, un convoi format dintr-o freza, ca antemergator, si o ambulanta. A fost solicitat si sprijinul Politiei de Frontiera.

Reamintim faptul ca o freza din cadrul Sectiei de Pompieri Husi s-a deplasat, in zona comunei Berezeni, pentru deblocarea unui echipaj SMURD.

In zona sunt portiuni cu zapada de peste un metru.

Stirea initiala:Echipajul EPA (SMURD) de la Pompierii Husi, solicitat sa intervina in comuna vasluiana Ranceni, a ramas blocat pe DJ 244, intre Berezeni si Ranceni. In sprijinul echipajului EPA, care fusese solicitat de catre un pacient de 67 ani (suferind de pancreatita si ischemie membru inferior drept), se deplaseaza in aceste momente autofreza din cadrul Sectiei Pompieri Husi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img