joi, 25 aprilie, 2024

UPDATE: Bestia de la Husi care și-a abuzat sexual fetita în vârstă de doar 13 ani, a fost arestat pentru 30 de zile-FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Poveste incredibila in municipiul Husi, judetul Vaslui, acolo un bărbat, dacă poate fi numit așa, a fost reținut noaptea trecută pentru violul fiicei sale in vârsta de doar 13 ani. Conform informațiilor noastre, minora suferă și de un handicap mintal accentuat . Cei din cadrul Biroului Investigații Criminale Husi, au reușit sa îl determine pe făptaș sa recunoască ingrozitoarea fapta . Minora a fugit împreuna cu fratele sau din cauza unor lovituri, însă la secție, aceasta le-a povestit polițiștilor prin ce chinuri grele a trecut in ultimii ani de zile.

Caz socant la Husi : O minora de 13 ani a fost abuzata în mod repetat de către tatăl sau

Totul s-a petrecut in după-amiaza zilei de vineri, 4 Decembrie, când un echipaj al Poliției Municipale Husi, a fost atenționat in strada de semnele unor copii minori agitati . Se pare ca ambii suferă din pacate de afecțiuni mintale . Aceștia au fost conduși la sediul poliției, iar de acolo a intrat pe fir un politist din cadrul Biroului Investigații Criminale . Minora cu o teama vizibila i-a povestit acestuia întreaga drama și ca tatăl sau, o supunea la abuzuri sexuale de mai mult timp , ba mai mult, o agresează și fizic . Târziu in noapte, Vasile.V, tatăl violator, și-a recunoscut fapta și le-ar fi recunoscut anchetatorilor o parte din faptele de care este acuzat .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img