marți, 19 martie, 2024

UPDATE: DESCINDERI IN FORȚA IN ACEASTA DIMINEAȚA LA BARLAD

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Politistii au efectuat astazi 11 perchezitii domiciliare la locuintele unor persoane suspectate de comiterea de infractiuni contra patrimoniului. Au fost ridicate mai multe bunuri asupra carora exista suspiciunea ca ar proveni din savarsirea de infractiuni.
​Politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Barlad, impreuna cu politisti din cadrul structurilor de ordine publica urban si rural, cu sprijinul politistilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Vaslui au efectuat in aceasta dimineata 11 perchezitii domiciliare pe raza municipiului Barlad si comunei Grivita la persoane banuite de comiterea de infractiuni contra patrimoniului.
6 persoane banuite de comiterea de infractiuni de furt din locuinte si din societati comerciale, fapte savarsite in perioada 2016 – 2017, au fost conduse la sediul Politiei municipiului Barlad pentru audieri. 
Cu ocazia perchezitiilor au fost recuperate mai multe bunuri (aparatura electronica, electrocasnica si materiale de constructii), asupra carora exista suspiciunea ca ar proveni din savarsirea respectivelor infractiuni.
​Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a acestor persoane precum si pentru identificarea tuturor celor implicati in comiterea respectivelor infractiuni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad.

STIREA INITIALA: Nici nu s-a luminat bine de ziua ca ” băieții cagulati” si-au început perchezițiile in municipiul Barlad. Prima oprire, pe drumul european la intrare , Mascații au greșit inițial casa după care au intrat unde trebuiau sa ajungă. Actiunea continua, revenim cu detalii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img