News Flash:

UPDATE:Drumuri inchise la VASLUI. Trei drumuri judetene sunt inca blocate

8 Ianuarie 2015
4883 Vizualizari | 0 Comentarii
UPDATE:Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Vaslui, trei drumuri judeţene, respectiv DJ 284 Duda Epureni - Ghermăneşti, DJ 247 Codăeşti - Dăpneşti şi DJ 245A Lipovăţ - Bogdana, sunt în continuare închise circulaţiei, acestea fiind înzăpezite încă din cursul zilei de marţi din cauza viscolului.scrie mediafax.ro

Reprezentanţii firmei de deszăpezire, SC LDP SA Vaslui, societate la care Consiliului Judeţean este unic acţionar, spun că pe două din cele trei artere care deservesc mai multe comunităţi nu s-a intervenit încă, urmând ca utilajele de deszăpezire să intre pe aceste drumuri în cursul zilei de joi.

”Pe drumul Lipovăţ - Bogdana se va lucra astăzi (n.r.-joi) cu o autofreză care a acţionat până acum în zona Bârladului (n.r. -sudul judeţului), iar pe sectorul Codăeşti - Dăneşti se va intra după ce se va repara utilajul de deszăpezire repartizat în acea zonă. Pe cel de-al treilea drum închis circulaţiei, Duda Epureni - Ghermăneşti, se acţionează pentru înlăturarea blocajelor create de viscol. Utilajele de deszăpezire pe care le avem trebuie să le împărţim pe toate drumurile judeţene, iar intervenţiile se fac etapizat, în funcţie de categoria de folosinţă a arterelor ”, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX directorul SC LDP SA Vaslui, Adrian Cotigă.


STIREA INITIALA
:La aceasta ora, patru drumuri judetene din Vaslui sunt inchise circulatiei, iar pe alte trei se circula cu dificultate, toate acestea din cauza viscolului si a ninsorilor abundente.

Un numar de patru drumuri judetene: Lipovat - Bogdana, Bacesti - Voviresti, Husi - Arsura si Codaesti – Danesti-SUNT INCHISE, iar pe sectoarele de drum: Rosiesti - Vutcani, Huc - Rafaila si Muntenii de Sus - Tanacu, se circula pe un singur sens, doar cu masini cu tractiune integrala si care au lanturi.

Reprezentantii societatii Lucrari Drumuri si Poduri Vaslui, la care unic actionar este Consiliul Judetean Vaslui, nu au putut preciza cand va fi deblocat traficul pe cele patru drumuri.

” Blocajele aparute pe cele patru drumuri sunt pe portiuni de 100-200 de metri, unde zapada a fost spulberata din camp pe sosea. Din pacate, doua din cele cinci autofreze pe care le avem in dotare s-au stricat, iar pe acele sectoare cu probleme nu se poate interveni decat cu astfel de utilaje. Noi speram ca in cursul zilei de astazi (n.r. - Miercuri) sa le putem debloca, daca nu cel tarziu pana maine dimineata, asa cum prevede si legislatia, care spune ca avem obligatia sa o facem in cel mult 24 de ore de la oprirea viscolului”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX directorul societatii LDP SA Vaslui, Adrian Cotiga.

inchise circulatiei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 23 queries | Mysql time :0.038410 (s)