joi, 18 aprilie, 2024

UPDATE-Explozie urmata de un incendiu masiv la un magazin din Husi -FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:

Urmări incendiu din municipiul. Huși: incendiul a fost anunțat la ora 13:15, la fata locului deplasându-se pompierii militari din cadrul Secției Huși cu o autospecială de lucru cu apă și spumă cu 6 subofițeri.

In momentul sosirii forțelor de intervenție la față locului incendiul se manifesta in interiorul magazinului cu risc de propagare la alte spatii comerciale situate în spatii alipite de magazinul la care s-a a produs incendiul.

Flăcările au fost lichidate in limitele găsite, fiind distruse mai multe produse cosmetice, detergenți, diverse elemente de mobilier, un geam, o ușă PVC, rafturi și diverse materiale textile.

După efectuarea cercetării la fața locului s-a stabilit că, cel mai probabil, a fost generat de un scurtcircuit electric.

 

Stire initiala: In urma cu putin timp, pompierii Sectiei Husi au intervenit pe strada Stefan Cel Mare din municipiul Husi pentru stingerea unui incendiu,izbucnit la un punct comercial.

CITESTE SI: Mos Craciun a impartit dulciuri pe strazile husene

La sosirea echipelor de interventie, incendiul se manifesta cu flacara deschisa .

Martorii declara ca au auzit o bubuitura puternica urmata de fum si flacari .

Din fericire nici o persoana nu a fost ranita . La fata locului sunt prezente in aceste momente:pompierii, jandarmii si politistii .

VOM REVENI CU DETALII

CITESTE SI: Batranul cu probleme la picioare si fratele sau imobilizat la pat au primit un cadou inedit de Craciun

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img