vineri, 29 martie, 2024

Update : Femeia de la Lunca Banului nu are coronavirus

Distribuie:

Publicat:

 

UPDATE

Femeia de 42 de ani din Lunca Banului ce a fost preluata de echipajul din cadrul Isu Vaslui, a fost testata pentru a se stabili cu exactitate dacă are coronavirus, rezultatul fiind negativ, iar întreaga comunitate din localitatea vasluiana Lunca Banului poate respira ușurată. Suspiciunea de coronavirus vine în contextul în care soțul său a revenit pe data de 4 martie, acasă, tocmai din Coreea de Sud. Deși aceștia s-au izolat la locuinta, se pare ca femeia a răcit strașnic și de acolo a pornit confuzia precum ca aceasta ar suferi de coronavirus. Totodată cu descoperirea acestui caz iese la suprafață o vulnerabilitate a autorităților locale începând cu primarul și pana la medicul de familie. Astăzi, la Lunca Banului nici primarul /politistii și nici medicul de familie nu aveau habar de acest caz de suspiciune de coronavirus.

 

EXCLUSIV : Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Podul Înalt" al Județului Vaslui a intervenit in urma cu putin timp cu o autospecială izoleta ATPVM (autospecială transport persoane și victime multiple) și patru paramedici pentru transportul unei persoane de sex feminin, în vârstă de 42 ani, suspecta de coronavirus din localitatea vasluiana Lunca Banului, la aproximativ 15 kilometri de municipiul Husi. Persoana va fi transportată către Spitalul de Boli Infectioase Vaslui. Persoana se afla în izolare la domiciliu impreuna cu soțul și cei doi copii minori. Soțul femeii a revenit în data de 04 martie din Republica Corea de Sud.

Totuşi nu există motive de panică. În aceste situaţii, autorităţile române îndeamnă la calm. Cotidianul Bună Ziua Vaslui va ţine la curent cu toate informaţiile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img