sâmbătă, 27 aprilie, 2024

UPDATE: Femeie descoperită la Carja, dezbracata si muscata de câini, avea 93 de ani,la spital si-a pierdut viata

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: "Noaptea trecută, 20/21.03.2022, ora 03.32, Politia Murgeni a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, agentul de pază al unei ferme piscicole din localitatea Cârja, orașul Murgeni, județul Vaslui, a găsit o femeie, 93 de ani, din localitatea Cârja, aflată în stare de inconștiență, pe un drum din vecinătatea fermei.

Victima prezenta, pe suprafața corpului, răni ce ar fi putut proveni de la mușcături de animale.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Bârlad, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă a decedat. 

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei și dispunerea măsurilor legale." se arata in comunicatul IPJ Vaslui

==============

Stirea intiala :În această dimineață paznicul de la ferma piscicolă Cârja a solicitat ambulanța deoarece a găsit  în fața fermei o femei în  vârstă de aproximativ 70 de ani complet dezbrăcată,  inconștientă și cu urme de agresiune. A fost alocată ambulanța C2 cu medic de la Bârlad. 

Pacienta a fost preluată în stare gravă, inconștientă, cu hipotermie severă , cu fracturi la nivelul membrelor inferioare și cu multiple plăgi mușcate. Era în șoc hipotermic și hipovolemic. Pe drum victima a instalat un stop cardiorespirator. Sau inițiat manevre de resuscitare cardiorespiratorie simultan cu manevre de încălzire activă. 

A fost predată la spitalul Barlad în stare gravă, în curs de resuscitare și prognostic extrem de rezervat. Cazul a fost anunțat și la poliție. Identitatea femeii și circumstanțele acestei situații sunt încă necunoscute.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img