joi, 28 martie, 2024

UPDATE FOTO/O nouă captură de droguri la Vaslui: patronii unui magazin, tată şi fiică, reţinuţi de DIICOT

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Vaslui au ridicat 200 de grame de droguri, în urma a trei percheziții efectuate la două persoane bănuite de introducerea în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

La data de 22 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul poliției Române, au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza municipiului Vaslui, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma investigațiilor efectuate în cauză a rezultat suspiciunea rezonabilă că, în perioada 2017 – 2018, două persoane, în vârstă de 37, respectiv 60 de ani, din municipiul Vaslui, ar fi primit din străinătate și ar fi comercializat, pe raza municipiului Vaslui, droguri de risc.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 200 de grame de rezină de canabis, 7.500 de lei și mai multe sisteme informatice.

Față de cele două persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducerea în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

Astăzi, persoanele reținute vor fi prezentate la Tribunalul Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img