News Flash:

UPDATE FOTO: Protest al transportatorilor rutieri vasluieni-FOTO/LIVE VIDEO

5 Septembrie 2016
5300 Vizualizari | 0 Comentarii
UPDATE: Transportatorii vasluieni din municipiile Husi, Barlad si Vaslui au participat la un protest spontan care a avut ca punct de plecare, nodul rutier din localitatea vasluiana Crasna. Protestarii nu sunt ce acord cu scumpirea politelor RCA.

Aproximativ 65 autocamioane, autobuze, microbuze si balastiere, afiliate Federatiei Operatorilor Romani de Transport (FORT), au marsaluit cu viteza redusa pe DE581 catre Barlad. Ajunși in rondul de la Simila, acestia s-au intors catre punctul de plecare de la Crasna. Coloana gigantilor s-a intins pe cativa kilometri buni.

6 echipaje ale Politiei Rutiere s-au ocupat ca marsul auto al protestarilor sa se desfasoare civilizat.

15 septembrie - miting în toate reşedinţele de judeţ

Confederaţia Operatorilor de Transport Autorizat din România (COTAR) a depus cerere de miting pentru data de 15 septembrie în toate oraşele reşedinţă de judeţ. „Protestul va începe simultan, atât în Bucureşti, cât şi în celelalte oraşe, începând cu ora 9.00 AM. În această perioadă, în afara formelor de protest anunţate - respectiv faptul că în fiecare luni, pe liniile de centură, pe drumurile de trafic greu, între orele 10.00 şi 12.00, când circulăm cu viteză redusă - COTAR se delimitează de orice formă de protest aşa-zis «spontan»“, se arată într-un comunicat al Confederaţiei, transmis la sfârşitul săptămânii trecute.In aceste momente, in nodul rutier de la Crasna, are loc un protest spontan al transportatorilor vasluieni. In zona sunt aproximativ 60 de TIR-uri, camioane si autobuze de gabarit mare, sosite din municipiile Barlad, Vaslui si Husi Transportatorii au intentia sa se deplaseze cu 30 km/h pe DE581 (spre Barlad) in semn de protest fata de nivelul ridicat al tarifelor la asigurarile obligatorii RCA.

Citeste si: 
Greva japoneza a transportatorilor ingreuneaza traficul din Vaslui-FOTO

Galerie Foto

Galerie Video


crasna protest spontan transportatorilor de581 rca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0819 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030896 (s)