sâmbătă, 20 aprilie, 2024

UPDATE: HALUCINANT! Un vasluian si-a omorat sotia, si-a injunghiat fiica, iar apoi a disparut

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui au solicitat sprijin jandarmilor pentru operatiunea de cautare a unui barbat in varsta de 45 de ani, care si-a ucis miercuri sotia si si-a injunghiat fiica in varsta de 16 ani, pe care a bagat-o in portbagajul unei masini si a abandonat-o la marginea unei paduri din Poienesti. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ

Vaslui, Mihaela Straub, a fost solicitat si sprijinul unor localnici din zona.

„Cautarile sunt efectuate de politisti, fiind solicitat sprijinul jandarmilor si al unor voluntari din zona”, a declarat joi purtatorul de cuvant al IPJ, Mihaela Straub.

Barbatul se intorsese recent din Italia pentru a divorta de sotie. Cei doi soti au incercat o impacare si au mers la parintii femeii dar pe drumul de intoarcere intre ei a izbucnit o cearta.
——————
UPDATE:
Eveniment halucinant intr-o comuna vasluiana. O tanara de 16 ani a fost descoperita intr-un portbagaj al unui autoturism abandonat la marginea padurii din localitatea Poienesti. Imediat, la fata locului s-au depalsat echipaje ale politiei si un echipaj SMURD. Fata a povestit autoritatilor  ca tatal sau, Constantin Fântânariu (45 ani), si-a injunghiat sotia si apoi s-a debarasat de ea intr-un sant. Politistii si rudele au inceput imediat sa caute femeia si au descoperit-o lipsita de viata in apropierea cantonului silvic din comuna Zapodeni.

In aceste momente, forte impresionate ale politiei vasluiene il cauta pe agresorul CONSTANTIN FANTANARIU care si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de cutit, aceasta avand o plaga prin injunghiere in zona gatului, apoi a incercat sa isi omoare si fiica.

O adolescenta in varsta de 16 ani ar fi fost, miercuri, injunghiata de tatal sau si abandonata intr-o masina, la marginea unei paduri din localitatea vasluiana Poienesti Deal. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui, Mihaela Straub, adolescenta a fost preluata de un echipaj medical care ii acorda primele ingrijiri.

„Fata a fost gasita injunghiata, ea beneficiind de ingrijiri medicale la fata locului. Sunt efectuate cercetari pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs incidentul”, a declarat Mihaela Straub.

Adolescenta urmeaza sa fie transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, de un echipaj SMURD.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img