marți, 23 aprilie, 2024

UPDATE HUSI: Profesorul Nicolae Feier a fost depus la capela de langa Biserica Catolica

Distribuie:

Publicat:

 UPDATE: Toti cei care doresc sa ii aduca un ultim omagiu domnului profesor pot merge incepand de astazi, luni, 8 februarie si maine 9 februarie, la capela "Divinei Indurari" din apropierea Bisericii Catolice ”Sfantul Anton” (pe strada din spatele pompierilor)

Stirea initiala : In vârsta de 65 de ani, profesorul de sport Nicolae Feier, a fost descoperit in dimineața zilei de duminica, 7 Februarie, căzut in locuinta sa. Echipajele de prim ajutor ajunse la fata locului nu au mai putut decât sa constate decesul acestuia . Acesta cunoscut cu afecțiuni cardiace cât și cu diabet .

“Din pacate lumea sportului scolar husean este de astazi mai saraca, dl profesor Nicolae Feier parasind aceasta lume.Originar din Reghin, termina studiile Universitare la Bucuresti, fiind repartizat in 1980-1981 la Colegiul Dimitrie Cantemir Husi, catedra Educatie Fizica.

Un ardelean deosebit, respectat de un intreg oras, cu generatii de copii educati, un om simplu dar imens.” a declarat printre lacrimi siroind, colegul sau de catedra profesorul Cosug Hondru Stefan, caruia i-am înțeles durerea din suflet!!!!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img