joi, 28 martie, 2024

UPDATE HUSI: Soferul beat, prins de doua ori la volan, arestat la domiciliu – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE 2: Soferul a fost plasat in arest la domiciliu .

UPDATE:  Soferul arogant, prins de doua ori in trafic, in aceeasi zi, baut la volan, a fost retinut in cursul serii de marti, 15 august, pentru 24 de ore. El a fost dus in arestul IPJ VASLUI.  Individul este domiciliat in municipiul Husi, insa este de loc din Valea lui Bosie, comuna Tatarani, unde se ocupa de o stana.a.

STIREA INITIALA :
In dupa-amiaza zilei de marti, 15 august, un echipaj al Politiei Municipale Husi ce se afla in exercitarea atribuțiunilor de serviciu, la periferia municipiului, a observat un autoturism marca Opel Astra care se deplasa intr-un mod haotic pe partea carosabila. Echipajul a procedat la urmărirea in trafic a autoturismului pana in fata Primariei, unde a oprit, prin semnale acustice și luminoase. Imediat dupa ce a fost oprit, acesta a fugit de la fata locului. Polițiștii huseni au parcurs la urmarirea individului si l-au depistat in spatele unor garaje situate pe Aleea Stadion.

Soferul a fost preluat de un echipaj al Biroului Rutier si transportat la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” pentru efectuarea probelor  biologice, urmând a se stabili valoarea alcoolemiei. 

Dupa recoltare, soferul cu pricina a fost condus la Politia municipiului Husi pentru audieri .

Imediat dupa ce a fost audiat, soferul a parasit sediul politiei, insa nu s-a dus acasa, acesta deplasandu-se catre autoturism in care s-a urcat si a condus din nou. Paradoxal este ca polițiștii l-au observat din nou in trafic si l-au oprit pentru a doua oara, moment in care a fost testat din nou cu aparatul alcooltest. Mentionam faptul ca la prima testare soferului i-a reiesit 1,03 mg/l in aerul respirat,  iar la a doua testare o valoare de 0,80 mg/l.

De specificat este si faptul ca soferul avea permisul auto suspendat

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img