News Flash:

UPDATE:In sfarsit putina DREPTATE.Cei sapte violatori au ajuns in arest!-FOTO

19 August 2015
3762 Vizualizari | 0 Comentarii
UPDATE:Luni,17 august, politistii Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui au pus in aplicare mandatele de arestare preventiva emise de Judecatoria Vaslui pe numele a 7 tineri din comuna Valeni pentru savarsirea infractiunilor de viol si lipsire de libertate in mod ilegal:

Silviu Burada – 8 ani si 4 luni de inchisoare
Paul Burlacu – 7 ani de inchisoare
Silviu Avadanei – 7 ani de inchisoare
Petrica Bolboceanu – 7 ani de inchisoare
– Ionut Boicu – 5 ani si 8 luni de inchisoare

Alin Rotaru – 5 ani si 8 luni de inchisoare
Ioan Surleac – 5 ani si 8 luni de inchisoare

Instanta a dispus inlocuirea masurii preventive a controlului judiciar cu masura arestarii preventive pe o perioada de 30 zile pentru cei 7 tineri. Dupa emiterea mandatelor de arestare preventiva de catre instanta, tinerii au fost depusi de catre politisti la Centrul de Retinere si Arest Preventiv Vaslui. La aceasta actiune au participat, alaturi de politisti si jandarmi.

Prima reactie a tatalui unuia dintre cei 7 violatori dupa ce a aflat pedeapsa fiului

Barbatul s-a declarat revoltat de decizia instantei de judecata. “Fata aia a mers de bunavoie, n-a fost viol. Asta este adevarul. Nu a fost obligata sa faca nimic”, a declarat respectivul. Sase dintre violatori au ajuns deja dupa gratii dupa ce politistii au mers la casele acestora si i-au incatusat.

UPDATE:Sentintele dictate de judecatori in cazul violului din Vaslui


1.Burada Silviu: 8 ani si 4 luni de inchisoare cu executare pentru infractiunile de viol in forma agravanta si lipsire de libertate, pedeapsa complementara: 2 ani. Este arestat preventiv pentru 30 de zile.

2. Burlacu Paul Andrei: 7 ani de inchisoare pentru infractiunile de viol in forma agravanta si lipsire de libertate, pedeapsa complementara: 2 ani. Este arestat preventiv pentru 30 de zile.

3. Avadanei Silviu: 7 ani de inchisoare pentru infractiunile de viol in forma agravanta si lipsire de libertate, pedeapsa complementara: 2 ani a interzicerii drepturilor prevazute de Codul Penal. Este arestat preventiv pentru 30 de zile.

4. Bolboceanu Petrica: 7 ani de inchisoare pentru infractiunile de viol in forma agravanta si lipsire de libertate, pedeapsa complementara: 2 ani a interzicerii drepturilor prevazute de Codul Penal. Este arestat preventiv pentru 30 de zile.

5. Boicu Ionut Bogdan: 5 ani si 8 luni de inchisoare pentru infractiunile de viol in forma agravanta si lipsire de libertate. Inculpatul a recunoscut faptele. Pedeapsa complementara: 2 ani a interzicerii drepturilor prevazute de Codul Penal. Este arestat preventiv pentru 30 de zile.

6. Rotaru Alin Dumitru: 5 ani si 8 luni de inchisoare pentru infractiunile de viol in forma agravanta si lipsire de libertate. Inculpatul a recunoscut faptele. Pedeapsa complementara: 2 ani a interzicerii drepturilor prevazute de Codul Penal. Este arestat preventiv pentru 30 de zile.

7. Surleac Ioan: 5 ani si 8 luni de inchisoare pentru infractiunile de viol in forma agravanta si lipsire de libertate. Inculpatul a recunoscut faptele. Pedeapsa complementara: 2 ani a interzicerii drepturilor prevazute de Codul Penal. Este arestat preventiv pentru 30 de zile.

De asemenea, judecatorii au hotarat ca inculpatii sa ii plateasca fetei violate daune morale in valoare de 50.000 de lei. Sentinta nu este definitiva.


Stirea initiala:Violatorii din Valeni
care au ingrozit o lume intreaga isi afla astazi la ora 14.00, sentinta. Valenarii nu par deloc speriati de anii grei de inchisoare pe careii vor face. Surse judiciare au dezvaluit pentru bzv.ro sentintele care ii asteapta pe violatori. Acestia vor sta dupa gratii intre 10 si 16 ani. Pedepsele sunt diferite. Practic trei dintre violatori vor primi sentinte mai mici deoarece si-au recunoscut faptele, iar patru vor sta mai multi ani dupa gratii. In cazul in care instanta admite acordul de recunoastere, cei care si-au recunoscut faptele, primesc mai intai o reducere a limitelor pedepsei cu o treime. La ultimul termen al procesului, procurorul si avocatul victimei au cerut pedepse maxime pentru cei sapte tineri. De asemenea, procurorul de sedinta a cerut vineri ca, odată cu pronunţarea sentintei, judecatorii sa dispuna inlocuirea masurii controlului judiciar cu cea a arestului preventiv.

Galerie Foto

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1047 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033924 (s)