joi, 18 aprilie, 2024

UPDATE: Incediu de locuinta in localitatea vasluiana Lalesti, comuna Puiesti – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit ieri cu două autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Lălești, comuna Puiești. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul unei camere și la acoperiș.
De la fața locului, echipajul de prim ajutor a preluat o femeie în vârstă de 30 ani, victima prezentând arsuri minore la nivelul membrelor superioare. 
După aproximativ două ore incendiul a fost lichidat. 
Au ars aproximativ 60 metri pătrați acoperiș din tablă lisă pe astereală din lemn, trei uși, două ferestre, un pat, diverse piese de mobilier și bunuri textile.
S-au degradat un frigider, o mașină de gătit, diverse piese de mobilier și bunuri textile.
Au fost salvate bunurile din două camere.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut dintr-o sobă cu acumulare de căldură.

Stirea initiala :Detașamentul de pompieri Bârlad intervine in după-amiaza zilei de vineri, 7 Ianuarie, cu mijloace specifice și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Lălești, comuna Puiești. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta prin ardere generalizată.
De la fața locului, echipajul ambulanței SMURD tip B2 (echipaj de prim ajutor) a preluat un bărbat în vârstă de 26 ani, victima prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare. 
Acțiunea este în desfășurare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img