marți, 19 martie, 2024

UPDATE incendiu Banca : o familie a ramas pe drumuri in prag de iarna – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE : In aceasta dimineață un apel la 112 anunța că un incendiu a izbucnit la casa familiei Neacșu din satul Banca, comuna Banca incendiu care a lăsat pe drumuri o familie cu 4 persoane. 

In astfel de momente, până la apariția pompierilor, trebuie să intervină echipa de pompieri ai Primăriei comunei Banca, care au dat dovadă de o incompetență de neimaginat. Cu toate că în apropierea casei care a luat foc se află un hidratant, care cu ajutorul unui hidratant portabil puteau atinge focul, echipa de pompieri a primăriei comunei Banca au intervenit cu 2 stingătoare.
Cei care doresc să ajute această familie sunt   rugați să i-a legătură cu preotul Dănuț Braharu!

—–

Știrea inițială : Detașamentul de pompieri Bârlad intervine acum cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru stingerea limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Banca Sat, comuna Banca. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la nivelul întregii locuinte.În interior erau patru persoane, dar acestea s-au autoevacuat. Din fericire nicio persoana nu a fost ranita .

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img