News Flash:

UPDATE: Incendiu devastator la muzeul din municipiul Barlad-FOTO

10 Septembrie 2014
2199 Vizualizari | 0 Comentarii
UPDATE:Astazi ȋncepand cu ora 11.00 va avea loc un exercitiu similar la teatrul si muzeul din municipiul Barlad, desfasurat de Detasamentul de pompieri Barlad.

STIREA INITIALA:La Muzeul Judetean Vaslui, a avut loc ieri 09 septembrie, un exercitiu de alarmare avand ca tema interventia in cazul unui incendiu.

Exercitiul a avut ca principal scop pregatirea personalului in vederea gestionarii situatiei, limitarii si inlaturarii efectelor in cazul producerii unui incendiu produs la camera de restaurare a muzeului, cu posibilitate de propagare la depozitul de carti al obiectivului mai sus mentionat, precum si salvarea si acordarea primului ajutor medical pentru doua persoane intoxicate cu fum.

„La acest exercitiu, Detasamentul de pompieri Vaslui a participat cu 4 autospeciale cu apa si spuma, o autospeciala de prima interventie si comanda, o ambulanta de acordare a primului ajutor medical (SMURD) si 27 de cadre militare. Din partea Muzeului Judetean Vaslui au participat salariatii si personalul de specialitate cu atributii in domeniul situatiilor de urgenta.”a declarat Petru IFTENE,purtator de cuvant al ISU Vaslui.

Astazi ȋncepand cu ora 11.00 va avea loc un exercitiu similar la teatrul si muzeul din municipiul Barlad, desfasurat de Detasamentul de pompieri Barlad.

Galerie Foto

pz4
09 septembrie barlad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 24 queries | Mysql time :0.036930 (s)