joi, 18 aprilie, 2024

UPDATE:Incendiu la o casa din HUSI, din cauza unui cos de fum-FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Miercuri,23 noiembrie,ora 15:29, Sectia de Pompieri Husi  a intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la o casa, de pe strada Ana Ipatescu din municipiul Husi. Pentru localizarea si lichidarea acestuia s-au deplasat la fata locului doua echipaje de stingere, cu sapte subofiteri. La sosirea la fata locului, incendiul se manifesta in atat in podul casei cat si in interior. In urma incendiului au ars: patru usi dim lemn, o fereastra, o noptiera, doua paturi, un televizor, un fotoliu si diverse textile si s-au degradat circa 30 m.p. invelitoare din tabla pe structura din lemn. Din primele cercetari, se pare ca imprejurarea determinanta a fost utilizarea unui cos de fum neprotejat corespunzator fata de elementele combustibile ale acoperisului.

UPDATE: La fata locului sunt doua autoutilitare din cadrul Sectiei de Pompieri Husi. Pompierii incearca sa descopere in aceste momente sursa focului. Angajații E.ON au decuplat curentul electric.

In aceste momente,o autoutilitara(ASAS cu 5 subofiteri) din cadrul Sectiei Pompieri Husi,intervine la un incendiu  de pe strada Ana Ipatescu din municipiul Husi. La fata locului se afla si un echipaj al Jandarmeriei Husi. VOM REVENI CU DETALII

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img