joi, 18 aprilie, 2024

UPDATE:JOI LA ȘCOALA ! Vezi decizia ISJ VASLUI

Distribuie:

Publicat:

UPDATE-17:00:JOI LA ȘCOALA! Vezi decizia ISJ VASLUI

UPDATE:Inspectoratul Școlar Județean Vaslui anunța ca joi, 12 Ianuarie, vor fi reluate cursurile. Oficialii instituției au mai declarat ca in situații excepționale vor fi de acord cu suspendarea totala sau parțiala a cursurilor. “Fiecare director de școala va decide, in funcție de condițiile meteorologice, dacă instituția școlară pe care o manageriază, va sista sau își va relua activitatea. “spun cei de la ISJ Vaslui

Trebuie reamintit faptul ca in județul Vaslui este in vigoare un cod galben de viscol si zăpada, valabil pana miercuri la ora 21.

CITESTE SI – VASLUI:Lista comunelor care nu vor avea deschise scolile maine

UPDATE: Situatia in scolile din judetul Vaslui: 10 comune cu scoli inchise (Albesti, Coroiesti, Malusteni, Rosiesti, Vinderei, Ciocani, Dodesti, Falciu, Solesti, Suletea). Partial deschise – 4 comune (Berezeni, Blagesti, Costesti, Puiesti). Program micsorat la restul scolilor din rural, pentru ca elevii sa ajunga in conditii de siguranta acasa.

STIREA INITIALA:Previziunile meteorologilor s-au adeverit! Codul galben de ninsori si viscol a pus stapanire pe judetul Vaslui. Prima scoala inchisa din cauza zapezii, Scoala  Gimnaziala  nr-1 din Zorleni , drumul spre Fedesti a fost inchis. Se circula in conditii de iarna pe majoritatea drumurilor. Daca intampinati probleme contactati-ne!
Date contact:  stiri@bzv.ro ; fb:https://www.facebook.com/cotidianul.bzv/?pnref=lhc

ANM a emis si un Cod galben de ninsori moderate cantitativ si local viscolite, valabil miercuri, intre orele 8:00 — 21:00, in 12 judete si Bucuresti, respectiv in Iasi, Vaslui, Bacau, Galati, Vrancea, Tulcea, Constanta, Giurgiu, Teleorman, Dambovita, Prahova, si Buzau.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img