joi, 28 martie, 2024

UPDATE : Minora a fost depistată

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Minora a fost identificată pe un drum agricol, din zona Barajului de acumulare “Cuibul Vulturilor”, în proximitatea localității Pogana, județul Vaslui. Nu a fost victima vreunei infracțiuni. A fost transportată la o unitate medicală pentru evaluare, urmând a fi internată într-un centru al D.G.A.S.P.C. Vaslui, pentru consiliere.

          La activitățile de căutare au participat polițiști, jandarmi, pompieri militari și voluntari din cadrul Primăriei Comunei Pogana.

 

Stirea initiala :  În noaptea de 18/19 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au fost sesizați cu privire la faptul că, PERIANU ALEXANDRA-PAULA, în vârstă de 13 de ani, din localitatea Bogești, comuna Pogana, județul Vaslui, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a revenit până în prezent.

 Semnalmente :  înălțime de 1.40 metri, greutate de 45 de kg., constituție atletică, părul șaten, tuns scurt, ochi căprui.

La data dispariției, persoana dispărută era îmbrăcată cu pantaloni scurți de culoare albă cu o dungă laterală de culoare neagră, maiou de culoare neagră cu un imprimeu alb în partea din față și era încălțată cu o pereche de sandale aurii.

În prezent, poliţiştii desfășoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute.

Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați  112!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img