vineri, 29 martie, 2024

UPDATE:MINORELE DISPARUTE AU FOST GASITE

Distribuie:

Publicat:

Cele doua minore, in varsta de 15 si 16 ani, din comuna Zapodeni, disparute din Adapostul de Zi si Noapte pentru Copiii Strazii din municipiul Vaslui au  fost gasite  de politisti. 

     Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Vaslui – Compartimentul Urmariri au gasit cele doua surori, in varsta de 15, respectiv 16 ani, din comuna Zapodeni, pe strada Calugareni din municipiul Vaslui.

    Acestea au fost conduse si incredintate reprezentantilor Adapostului de Zi si Noapte pentru Copiii Strazii din municipiul Vaslui.

Stirea intiala:Doua surori, in varsta de 15, respectiv 16 ani, domiciliate in comuna Zapodeni, au plecat aseara din Adapostul de Zi si Noapte pentru Copiii Strazii din municipiul Vaslui si nu au mai revenit.

In ziua de 21.10.2015, minorele Paveliuc Elena, in varsta de 16 ani si sora ei, Paveliuc Georgiana, in varsta de 15 ani, domiciliate in comuna Zapodeni, au plecat in mod voluntar din Adapostul de Zi si Noapte pentru Copiii Strazii din municipiul Vaslui, fara acordul reprezentantilor acestei institutii si nu au mai revenit pana in prezent.

 La momentul disparitiei, minora Paveliuc Elena purta pantaloni tip blug de culoare albastra, hanorac de culoare gri, iar in picioare purta slapi.

Semnalmente: inaltime – 1,65 m, greutate aprox. 45 kg, par saten lung, ochi caprui.

 Minora Paveliuc Georgiana
, la data disparitiei, purta pantaloni tip blug de culoare albastra, bluza de culoare albastra, iar in picioare purta o pereche de adidasi.

In prezent, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Vaslui desfasoara activitati specifice in vederea depistarii persoanelor disparute.

 Daca ati vazut aceste minore sau aveti informatii despre ele, anuntati cea mai apropiata unitate de politie sau apelati gratuit 112!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img