joi, 28 martie, 2024

UPDATE : Moblizare generala pentru adolescentul vasluian Rares!

Distribuie:

Publicat:

 

UPDATE: 

Vasluienii, cu mic cu mare au inceput o campanie pentru Rareș. Miza e viata baiatului care a fost diagnosticat cu o forma de cancer osos de tip Osteosarcom . Vasluienii si nu numai s-au mobilizat pe rețelele de socializare . Marinimoasele persoane au donat prajituri, produse, o rochie de mireasa pentru a-l ajuta pe Rares in aceasta situatia delicata . O suma impresionanta s-a strâns în urna de la Liceul Emil Rocovita .

Rares are nevoie de suma de 80.000 euro pentru operația în străinătate, în urma căreia i se va extrage tumoarea! Orice sumă este binevenită și se poate depune in contul mamei: Diaconu Lăcrămioara. Cont BCR: RO39RNCB0262006051730006"

 

 

Un adolescent, olimpic la limba franceza, elev al Liceului “Emil Racovita” din municipiul Vaslui are nevoie de sprijinul oamenilor cu suflet mare . Acesta a fost diagnosticat cu o forma de cancer osos de tip Osteosarcom. Apropiatii si prietenii tanarului au postat mesajul pe reteaua de socializare in speranta ca se vor gasi persoane care sa ajute la strangerea celor 80.000 de mii de euro.

 

Mai jos aveți mesajul uneia dintre colegele lui:

"Colegul meu a fost diagnosticat cu o formă de cancer osos în luna decembrie, de tip Osteosarcom, aflat într-o formă galopantă. Acesta are nevoie de suma de 80.000 euro pentru operația în străinătate, în urma căreia i se va extrage tumoarea! Orice sumă este binevenită și se poate depune in contul mamei: Diaconu Lăcrămioara. Cont BCR: RO39RNCB0262006051730006"

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img