News Flash:

UPDATE:REZULTATE BACALAUREAT 2014 VASLUI: Promovabilitate 65,47%

7 Iulie 2014
3235 Vizualizari | 0 Comentarii
UPDATE: Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vaslui au realizat o statistica inainte de solutionarea contestatiilor, la examenul de Bacalaureat. Mai precis, pe langa rezultatele afisate ieri de Ministerul Educatiei Nationale (MEN), ISJ Vaslui prezinta si topul liceelor din judet, in functie de rata de promovare.

Vezi aici rezultatele obtinute de elevii din Vaslui la Bacalaureat


In total, in Vaslui s-au inscris 2.934 elevi, dintre acestia 226 fiind absenti, unul fiind eliminat, 934 respinsi. Din Vaslui au promovat examenul 1.773 elevi, cele mai multe medii fiind cuprinse intre 8 si 8.99.

----------------------------------------------------------------------------------------
UPDATE: REZULTATELE la BACALAUREAT 2014 AFISATE LA AVIZIERELE LICEELOR VASLUIENE

La avizierele tuturor liceelor din judetul Vaslui s-au publicat in aceasta seara rezultatele la examenul de Bacalaureat 2014. Potrivit datelor centralizate de ISJ Vaslui, 65,47% dintre elevii vasluieni au promovat examenul. Patru candidatii din judetul Vaslui au obtinut chiar media 10 curat.Rezultatele pot fi găsite si pe edu.ro

In data de 11 iulie, inspectoratele scolare vor afisa REZULTATELE FINALE.

TOP 5 clasament al liceelor vasluiene.

1."Mihail Kogalniceanu" Vaslui, unde 98,38 % au promovat.
2. Colegiul National "Gheorghe Rosca Codreanu" cu 94,58%
3. Seminarul Teologic din Husi - 94,29%.
4. Colegiul "Cuza Voda" Husi, cu 91,01%
5 Liceul "Emil Racovita" din Vaslui cu 90,91%

Elevii nemultumiti de rezultatele la Bac 2014 pot depune contestatii maine intre orele 12.00 si 16.00.

--------------------------------------------------------------------------
Ministerul Educatiei Nationale (MEN) va publica, foarte probabil, asa cum s-a intamplat si in anii trecuti, in aceasta seara, sau cel mai tarziu maine dimineata, rezultatele preliminare ale examenului de Bacalaureat, sesiunea de vara. In prima faza, acestea vor contine elemente exprimate in procente de promovare, pentru fiecare judet in parte, la nivel national, dar si date pe fiecare proba. Conform unor surse, la acest moment, Inspectoratele Scolare nu au acces la baza de date centralizata, cu privire la statisticile legate de aceasta sesiune a examenului. Singura entitate care le va furniza este MEN, fiind publicate pe edu.ro. Ramai doar pe www.bzv.ro pentru a afla in timp real momentul in care vor fi publicate rezultatele, respectiv pe edu.ro sau bacalureat.edu.ro.

furniza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 23 queries | Mysql time :0.035171 (s)