vineri, 29 martie, 2024

Update : soferul grav rănit astăzi in accident este acum conștient și cooperant 

Distribuie:

Publicat:

Medicul Bogdan Popa, cel care i-a oferit primul ajutor chiar de la fata locului unde s-a produs evenimentul rutier a supravegheat îngrijirile medicale primite de victima la unitatea huseana, aceasta aflându-se in coma de gradul 2. De la Husi, pacientul a fost transferat la Spitalul Judetean de Urgentă Vaslui pentru o serie de investigații amănunțite . La ora transmiterii acestei știri, bărbatul este constient și cooperant, aflându-se totuși sub efectul sedativelor ce i-au fost administrate . Medicul Bogdan Popa, vizitandu-l in acesta seara pe pacient la unitatea județeana . 

Polițistul de frontiera a fost adus in urma cu putin timp înapoi la unitatea medicală huseana unde va beneficia de îngrijirile medicale specifice multiplelor traumatisme suferite.

Starea pacientului din tragicul eveniment rutier din cursul zilei de luni, 10 ianuarie, este acum una spre o evoluție buna . Este conștient, cooperant dar totuși sub influența sedativelor administrate . La aceasta ora este la unitatea medicală județeana, însă, va fi transferat înapoi la Spitalul Municipal “ Dimitrie Castroian”, pentru continuarea îngrijirilor medicale, acesta suferind in urma impactului multiple traumatisme . Prognosticul este unul pozitiv. “ declara pentru Bzv.ro- medicul chirurg Bogdan Popa, managerul unității medicale husene .

 

Stirea intiala : Eveniment rutier deosebit de grav pe DE581, între municipiul Husi și localitatea Satu Nou, comuna Cretesti . Șoferul unui autoturism marca BMW este in stare de inconstienta și a fost transportat de urgentă la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” Husi . Se pare ca conducătorul auto a pierdut controlul asupra directiei de mers intr-un viraj, s-a rotit pe sosea, a intrat pe contrasens si a acroșat frontal o dubița care se deplasa din sensul opus .  

Șoferul autoturismului marca BMW este un politist de frontiera . Acesta se deplasa pe directia Husi către Satu Nou.

Primul care i-a acordat primul ajutor a fost chiar medicul Bogdan Popa, managerul Spitalului Husi care se afla in trafic . 

Vom reveni cu detalii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img