News Flash:

UPDATE:Soseaua de centura de la Husi.Vezi reactia imediata a unui senator husean

10 Ianuarie 2015
4355 Vizualizari | 1 Comentarii
UPDATE: Dupa materialul prezentat de catre cotidianul BUNA ZIUA VASLUI in aceasta dimineata, referitor la soseaua de centura a municipiului Husi, senatorul Dan Mihai Marian (PNL) a avut o interventie telefonica.

“Domnul primar Ciupilan facand o astfel de afirmatie se va arunca in zona penibilului. In primul rand, nu cei de la Ministerul Dezvoltarii Regionale se ocupa de sosele de centura, de acest lucru se ocupa cei de la Ministerul Transporturilor prin CNADNR. In alta ordine de idei, in bugetul de stat pe anul 2015 nu exista o suma alocata pentru o asemenea lucrare. De aceea eu am facut un amendament in acest sens, insa a fost respins de catre parlamentarii de la Partidul Social Democrat, colegii de partid al primarului Ioan Ciupilan.

Pentru corecta informare a cetatenilor municipiului Husi, vreau sa ii asigur pe acestia ca ma voi ocupa personal de acest proiect odata cu preluarea guvernarii de catre PNL.

Se observa ca primarul a primit pana acum totul de-a gata, pe fondul unei colaborari excelente intre mine si el, iar acum se vede nevoit sa munceasca.” a declarant senatorul Dan Marian. «


STIREA INITIALA:
Inca de la sfarsitul anului 2014, cetatenii municipiului Husi au primit o veste buna. Acestia asteapta de mai bine de 20 de ani construirea unei sosele de centura a orasului. Cei de la Ministerul Dezvoltarii Regionale au anuntat deja demararea lucrarilor. Insa pentru a se putea realiza acest lucru, este nevoie de o serie de exproprieri, mai ales pe raza comunei Duda-Epureni.

“Vor incepe exproprierile. Se vor face si la Husi, dar nu cred ca vor fi probleme deoarece o parte din terenuri sunt ale primariei. Cele mai multe vor fi pe raza comunei Duda-Epureni. Realizarea acestei investitii este un lucru benefic si pentru Duda-Epureni, care va avea sosea asfaltata. Acesta a fost unul dintre obiectivele mele din campania electorala si sper sa fie realizat cat mai repede”, primarul Ioan Ciupilan.

Marele beneficiu al acestui proiect denumit soseaua de centura, este ca traficul de mare tonaj va fi redirectionat. Cele mai avantajate persoane vor fi acelea care locuiesc pe actuala varianta a municipiului si care sunt nevoiti sa suporte zilnic” zeci de cutremure” din cauza sutelor de autocamioane de mare tonaj care trec prin aceea zona. Ba ma mult, mai multe persoane se plang ca le-a fost afectata structura de rezistenta a imobilelor in care locuiesc.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 34 queries | Mysql time :0.042621 (s)