sâmbătă, 20 aprilie, 2024

UPDATE: Tanara disparuta din Barlad a fost descoperită la 2 ore de la apelul la 112

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Astazi dimineata in jurul orei 09:00, sotul a apelat la numarul unic de urgenta 112, semnaland faptul ca sotia sa a plecat voluntar de la locuinta si nu s-a mai intors. La nici 2 ore aceasta a fost descoperita de politistii vasluieni si condusa spre audieri .

Stirea initiala : O tanara a lansat in dupa-amiaza zilei de joi, 24 iunie, un mesaj disperat pe un grup din zona municipiului Barlad. Femeia intreaba daca este cineva care sa fi observat o adolescenta care sa semene cu cea din pozele afisate in postare. Aceasta spune ca fata disparuta este cautata de sot cu care are o fetita de 8 luni si care plange dupa mama sa.

“ Buna ziua , dacă a văzut cineva pe fata aceasta ieri prin Bârlad zona Gradina ( Lidl) sau chiar în altă zonă , in jur de ora 12;30 , vă rugăm din suflet să ne scrieți suntem foarte disperații fiind că vrem sa vedem daca trăiește sau e în altă parte și trăiește e sechestrată , acasă o așteaptă un soț care e disperat că nu o găsește , și o fetiță de 8 lunii care plânge după lipsa mamei Vă rugăm nu fiți indiferenți și dați share la postare și va rog să îmi lăsați un mesaj privat daca a văzut-o cineva , va rog din suflet “ se arata in postare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img