joi, 18 aprilie, 2024

UPDATE ȘTIRE DISPĂRUT: A fost identificat!

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:   A fost identificat! In urma postărilor apărute pe rețeaua de socializare a fost identificat bărbatul găsit de polițiștii barladeni. Se numește Kiss Barbu si este din județul Mureș. Acesta mai plecat de acasa si era căutat de doua luni!

STIREA INITIALA: Politistii Serviciului de Investigatii Criminale si ai Sectiei 3 de Politie Rurala Barlad desfasoara activitati pentru stabilirea identitatii unui barbat,  gasit la data de 04.07.2017  pe Drumul European 581, pe raza localitatii Tutova, judetul Vaslui.

In momentul depistarii, barbatul era dezorientat si  se deplasa pe jos pe Drumul European 581, punand in pericol atat propria persoana, cat si pe ceilalti participanti la trafic.

Acesta are urmatoarele semnalmente: inaltime 170-175 cm, constitutie atletica, 60-65 kg, fata ovala, aspect neingrijit. La momentul depistarii,  barbatul purta tricou negru cu maneca scurta  si pantaloni tip sport de culoare neagra, cu doua dungi laterale. In picioare purta pantofi sport, de culoare albastra.

Barbatul are deficiente de vorbire si nu poate oferi date concrete in legatura cu identitatea sa. Acesta a fost internat la Spitalul Municipal Barlad.

Persoanele care pot furniza informatii in vederea stabilirii identitatii barbatului, sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa apeleze gratuit numarul unic de urgenta 112!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img