joi, 28 martie, 2024

UPDATE : Trupul neinsufletit al profesoarei noastre Valeria Szekeres va fi depus la capela “Divinei Indurari”

Distribuie:

Publicat:

UPDATE – CONDOLEANTE: Trupul neinsufletit al indragitei profesoare Valeria Szekeres, decedata sambata, 2 februarie, va fi depus in dupa-amiaza zilei la capela catolica “Divinei Indurari".

Toti cei care doresc sa ii aduca un ultim omagiu, pot merge la capela "Divinei Indurari", din apropierea Bisericii Catolice” Sfantul Anton” (pe strada din spatele pompierilor). In dupa-amiaza zilei de luni, 4 februarie, cortegiul funerar se va indrepta catre municipiul Iasi", acolo unde profesoara Valeria Szekeres va fi inmormantata.

Dumnezeu sa o ierte!

 

STIREA INITIALA : Valeria Szekeres, carismatica profesoara de muzica, exigenta, dar si cea care era mereu aprope de elevi, suferea de aproximativ 2 ani de zile de o afectiune canceroasa .

Din nefericire in aceasta dimineata doamna profesoara a murit . Aceasta urma un tratament bazat pe chimioterapie si imunoterapie intr-o clinica din Istanbul.

 

“Nu mai e nimic de spus..cuvinte ar fi..dar e prea mult suflet și durere.. Te iubesc mama mea..de la inceputurile zilelor si pana la sfarsitul lumii. “ mesajul sfasietor postat de fiica doamnei profesoara

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img