vineri, 19 aprilie, 2024

UPDATE:Vaslui: Veterani de razboi refuzati in mijloacele de transport in comun.

Distribuie:

Publicat:

Veteranii de război din Vaslui trec prin momente grele. Şoferii de autobuz refuză să îi mai transporte gratuit, aşa cum prevede legea.

Bătrânii se pâng că trec prin clipe de umilinţă în mijloacele de transport. Şoferii le rup biletele şi nu îi lasă să călătorească. Motivul este simplu. Potrivit ANVR, transportatorii nu au mai primit banii ce se decontează pentru astfel de servicii de trei ani.

“Sunt trei ani de când transportatorii nu şi-au primit aceşti bani. Practic, veteranii primesc degeaba biletele de transport, dacă ele nu-şi ating scopul pentru care au fost emise. S-a ajuns la situaţii umilitoare în care şoferii le rup sau le aruncă biletele sau nu îi lasă pe beneficiari să urce în mijloacele de transport. Unii transportatori îi lasă pe veterani să călătorească fără bilet, doar pentru că le este milă, dar în cele mai multe cazuri ei nu sunt primiţi în mijloacele de transport dacă nu plătesc. Sperăm să audă cineva şi situaţia aceasta să fie rezolvată”, a declarant pentru Agerpres secretarul FilialeiANVR Vaslui, col. Marin Costea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img