News Flash:

UPU Husi revine in parametri normali

25 August 2015
2849 Vizualizari | 1 Comentarii
Dupa o lunga perioada in care Compartimentul Primire Urgente a trecut prin multe necazuri, se pare ca intr-un final, lucrurile incep sa se puna cap la cap si compartimentul sa functioneze in parametric normali.

Vestea buna in acest sens este ca in unitatea huseana a sosit o noua urgentista care va ocupa functia de COORDONATOR UPU (Sefa de compartiment); acestea  se numeste Frentoaie LARISA.

Potrivit directorului medical interimar al Spitalului Municipal “Dimitrie Castroian” Husi, doctor pneumolog Deleanu TAISIA, incepand cu data de 1 septembrie, linia de garda din cadrul UPU HUSI este total acoperita, iar Compartiemntul Primire Urgenta va functiona in parametri de 100%. Vor veni pentru garzi doctori urgentisti precum: Alexandrina Ciubotaru; Carp Lavinia; Ababei Gabriela; Piseru Carmen; Perju Ana-Maria.

De asemnea, directorul medical interimar spera ca autoritatile locale sa reuseasca sa gaseasca solutiile pentru oferirea unei locuinte de serviciu pentru medicul rezident ATI-Dumitrache Raluca.

 


frentoaie larisa alexandrina ciubotaru carp lavinia ababei gabriela
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 34 queries | Mysql time :0.047591 (s)