joi, 25 aprilie, 2024

Urmărit internațional, descoperit la o stana de la Padureni – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Polițiștii Sectiei 4 Rurală Husi, au primit in dimineața zilei de vineri, 20 August, o solicitare pe numărul unic de urgentă 112, pentru a interveni la o stana din comuna Padureni, deoarece o persoana de sex masculin se comporta violent . Agenții care se aflau de tura au solicitat sprijinul colegilor din cadrul Postului de Politie Padureni pentru a-i ghida spre locul indicat la apel . Ajuns la fata locului, au constatat faptul ca cel care se manifesta violent era un tânăr in vârsta de 26 de ani, căutat de polițiștii din anul 2018 la nivel internațional deoarece trebuie sa ispășească mai mulți ani de pușcărie in mai multe dosare in care a primit sentința cu executare .

 

Ionut Sebastian. D, a fost reținut de polițiști și transportat la Postul de Politie Padureni, apoi la Secția Husi de unde a fost preluat și condus către penitenciar pentru ispășirea pedepsei .

 

De menționat este faptul ca tânărul a fost ieșit din țara, mergând in străinătate la munca . Tot de acolo se filma pe rețeaua de socializare unde aducea injurii autorităților romane .

Apelul la numărul unic de urgentă 112 a fost făcut chiar de tatăl tânărului deoarece acesta devenise extrem de violent .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img