vineri, 29 martie, 2024

Urmarire ca-n filme in Braila. Soferul ar fi consumat etnobotanice

Distribuie:

Publicat:

Un tanar de 21 de ani din Braila, care ar fi consumat etnobotanice inainte de a se urca la volan si care era urmarit de politisti intrucat refuzase sa opreasca la semnalele acestora, a sarit din masina in mers, fiind prins de anchetatori, in timp ce autoturismul s-a oprit in doua masini parcate.

 Potrivit reprezentantilor Politiei Braila, un echipaj de politie rutiera a incercat sa opreasca, duminica, aproape de miezul noptii, un tanar aflat in trafic, insa el nu s-a conformat semnalelor regulamentare, astfel ca politistii au pornit in urmarirea lui pe strazile din municipiu.

La o intersectie, soferul a trecut de un blocaj realizat de un echipaj de politisti si a condus mai departe, pana aproape de o alta intersectie, unde a deschis portiera si s-a aruncat din masina in mers. Autoturismul si-a continuat deplasarea, iar in intersectie s-a oprit in doua autovehicule stationate, avariindu-le.

 Politisti de la Biroul Rutier au intocmit dosar penal in acest caz, pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

sursa:mediafax.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img